Historie tot nu

Transportdiensten sinds 1974

Ons bedrijf begon in 1974 oorspronkelijk onder de naam ‘Uil & Winterswijk,’ wat de ‘U’ en ‘W’ in ons kenmerkende wielvormige logo verklaart. Onze groei en succes hebben we te danken aan de opbouw van een uitgebreid distributienetwerk afgelopen decennia en continue toewijding aan kwaliteit en efficiëntie.

Door de jaren heen heeft ons bedrijf enkele wisselingen van de wacht doorgemaakt. Hans Uil verliet het bedrijf, en Henk Gieszen sr. trad toe als mede-eigenaar, naast de naamgever van ons bedrijf, Ger Winterswijk. Ger Winterswijk is ons in 1995 helaas ontvallen, maar ons bedrijf draagt nog altijd trots zijn naam.

In 1999 trad Henk Gieszen jr. toe tot ons bedrijf en in 2019 volgde Sander Gieszen. Zij hebben het stokje van hun vader Henk Gieszen sr. overgenomen, die nu geniet van een welverdiend pensioen.

jouw vertrouwde partner voor nu
en de toekomst

Winterswijk Logistics blinkt uit in snelheid.

We kijken goed om ons heen naar ontwikkelingen en kansen qua technologie. Zo kunnen wij wagens volgen via track & trace en is er real-time data-uitwisseling met het warehouse. Hierdoor kunnen we je altijd direct op de hoogte stellen van de huidige status van jouw zending.

Bij Winterswijk Logistics draait alles om jouw tevredenheid. We kijken ernaar uit om jouw transportbehoefte volledig te verzorgen met een bewezen staat van dienst in betrouwbaarheid en kwaliteit.

We staan graag voor je klaar!