Onze service

Wat wij doen

Winterswijk Logistics blinkt uit in reactiesnelheid en korte doorlooptijd van 48 tot 72 uur tussen ophalen en uiteindelijke aflevering

De kleinschaligheid en hechte samenwerking van het team zorgt ervoor dat iedere medewerker op de hoogte is van alle lopende zendingen. Met de nieuwste technologie, waaronder geavanceerde track & trace en data-uitwisseling met het warehouse, streven we naar proactieve communicatie. We houden je real-time op de hoogte bij veranderingen in de status van jouw zending.

Goed nieuws voor jouw zendingen naar Ierland en Noord-Ierland: wij nemen de route rond het Verenigd Koninkrijk, waardoor je goederen binnen de EU blijven en je je geen zorgen hoeft te maken over douaneformaliteiten. Noord-Ierland is, sinds de Brexit, voor douaneformaliteiten onderdeel van de EU. Douaneformaliteiten zijn ook voor Noord-Ierland niet nodig. Voor zendingen naar Engeland, Schotland of Wales nemen wij de zorg voor de douaneformaliteiten op ons. 

Vanaf het moment van ophalen tot de uiteindelijke aflevering van je zending kun je vertrouwen op Winterswijk Logistics.

Jouw lading verzonden in slechts 4 stappen:

Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

Heb je een lading die moet worden verzonden? Neem contact op met onze planners via planning@winterswijkrtm.nl of bel ons op 010-4764333. Wij reageren binnen enkele minuten op je e-mail en staan klaar om je te helpen. We zullen je een tarief aanbieden op basis van de afmetingen van je goederen en de laad- en afleveradres.

We stemmen ook af wanneer de zending kan worden opgehaald en afgeleverd. Als alles akkoord is, ontvang je een boekingsbevestiging met alle details met betrekking tot je zending.

Ophalen van zending
Stap 2
Ophalen van zending

Op de afgesproken dag komen we de zending ophalen op het laadadres waar de goederen zich bevinden.

Als het nodig is om naam chauffeur, kenteken en aankomsttijd door te geven, regelen wij dit minimaal één dag voor het ophalen, zodat het laden soepel verloopt. Zodra we je zending hebben opgehaald, sturen we je een bevestiging.

Vervoer van A naar B
Stap 3
Vervoer van A naar B

Tijdens het transport houden we je zending nauwlettend in de gaten. We beschikken over een track & trace systeem waarmee we de vrachtwagen live kunnen volgen. Als er wijzigingen zijn in de planning, laten we je dat direct weten.

Wij geloven in volledige transparantie, dus je blijft altijd op de hoogte. De doorlooptijd is afhankelijk van de locatie van het losadres en varieert tussen de 48 en 72 uur.

Als er een aanmeldingsprocedure nodig is op het losadres, stellen we jou of het losadres minimaal één dag ervoor op de hoogte van onze komst, inclusief alle benodigde gegevens voor een vlotte aflevering. 

Wanneer je zending is afgeleverd, ontvang je van ons een bevestiging.

Facturatie
Stap 4
Facturatie

Zodra de zending is afgeleverd en onze dienst is voltooid, sturen we je een factuur zoals afgesproken in de boekingsbevestiging.

Geen verrassingen hier! Als je vragen hebt over de factuur, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze administratie via het volgende e-mailadres: invoices@winterswijkrtm.nl.